Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Positiva skadenyheter: Vidic ok, Young en vecka

I en intervju med MUTV berättar Sir Alex Ferguson att Nemanja Vidic är ok efter en hjärnskakning – inte en knäskada – medan Ashley Youngs förväntas vara spelklar om en vecka. Vidare kommer Rooney och Nani att figurera mot West Ham medan Evans troligen är klar till Tottenhammatchen på söndag.

”Vidic knä är faktiskt ok. Det var hjärnskakning. Han hade en lindrig hjärnskakning men han är ok och bra. Han tränade igår och var bra,” sa Ferguson.

”Det finns egentligen inga andra allvarliga skador. Jag tror att de alla är ganska bra. Givetvis, Young fick en smäll, en liten ansträngning på knät, men det är inget allvarligt. Jag tror att han kommer att vara tillbaka nästa vecka. Kanske inte mot Tottenham, men veckan efter borde han vara ok.”

Ferguson berättar också att Jonny Evans antagligen inte riskeras mot West Ham med tanke på den tuffa bortamatchen mot Tottenham på söndag. Uniteds manager säger dock att både Nani och Wayne Rooney kommer att delta i matchen mot West Ham.

Vi får ingen uppdatering på Lindegaard men där handlade det ju bara om en sjukdom så vi förmodar att han är spelklar när som helst.


Via: Manutd.com Källa: MUTV