Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot West Ham

United gjorde det som krävdes och avancerade till omgång 4 i FA-cupen efter 1-0 mot West Ham tack vare ett mål av Wayne Rooney.

United möter nu Fulham på Old Trafford i omgång 4. Den matchen spelas den 2 februari med avspark klockan 18.30.

Sir Alex Ferguson gjorde tio förändringar i startelvan jämfört med matchen mot Liverpool. United slösade dock ingen tid och tog ledningen redan efter nio minuter. Anderson hittade Chicharito med en utmärkt djupledsboll och Chicharito spelade osjälviskt fram till Rooney som enkelt kunde spela in bollen i det öppna målet.

Därefter var det en tämligen stillsam affär. United kontrollerade och West Ham hade svårt att skapa några riktigt heta chanser. Den bästa chansen att förändra slutresultatet fick Rooney då United fick straff, Rooney skulle dock skjuta straffen långt över.

Seger och avancemang, hållen nolla och många minuter i benen för spelare i behov av just det. Totalt en bra afton med andra ord, även om underhållningen kanske inte var på topp.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”109″]


Robin van Persie utsågs till bästa spelare mot Liverpool med 20 procent av rösterna. Welbeck slutade tvåa med 16 procent medan Carrick och Rafael delade tredjeplatsen med 15 procent.