Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United flög till Qatar

Efter gårdagens oavgjorda match i London mot Tottenham återvände United inte till Manchester. Istället flög laget till Qatar för ett fyra dagar långt träningsläger i solen.

Istället för regn, rusk och snö i England blir det alltså sol och 20-25 graders värme i Qatar. Det må kallas träningsläger officiellt men i realiteten handlar det nog mer om återhämtning och teambuilding.

Spelarna verkar i alla fall se fram emot att slippa snön och Michael Carrick hade följande att säga:

”Jag tror att det kommer att vara ett viktigt avbrott för oss. Vi kan ta fram solkrämen, förhoppningsvis, och komma iväg till stranden och vila lite. Vi har varit ordentligt sysselsatta under säsongen och det är tuffa tider framöver. Det handlar om att återhämta sig och att komma i form för nästa match.”

Laget återvänder till Manchester i god tid inför FA-cupmatchen mot Fulham på lördag.


Via: Manutd.com Källor: MUTV, Yr.no