Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslagskollen: United spelare på uppdrag

Det är landskamper i veckan och som vanligt är ett helt gäng Manchester United spelare i aktion för sina olika landslag. På pappret är det 3 riktigt stora matcher mellan framgångsrika nationer som givetvis inkluderar spelare från den röda delen av Manchester.

Frankrike-Tyskland (Träningsmatch)
Frankrike tar emot Tyskland i en på pappret riktigt toppmatch i Paris på onsdag. Dider Deschamps har valt att ta ut ett starkt lag där bland annat Patrice Evra ingår. Frankrike och Tyskland har väldigt jämt i sina inbördes möten landen emellan. Dom har mötts 21 gånger, Frankrike har vunnit 10 och Tyskland 6 varav 5 matcher har slutat oavgjort.

Holland-Italien (Träningsmatch)
Ännu en på pappret stor match väntas på Amsterdam Arena i Holland på onsdagkväll då Holland möter Italien. För Uniteds del har förbundskapten van Gaal tagit ut Robin van Persie till matchen. Även Italien kommer med starkast bästa manskap.

England-Brasilien (Träningsmatch)
20:00 på onsdag kväll tar England emot Brasilien på Wembley i London. Från United är Wayne Rooney, Chris Smalling, Danny Welbeck, Tom Cleverley uttagna. Michael Carrick har däremot fått lämna återbud efter en skada, hur pass allvarligt är dock osäkert ännu. Sedan tidigare är Ashley Young obrukbar efter skada. Rafael har konstigt nog inte fått plats i Brasiliens trupp.

Malta-Nordirland (Träningsmatch)
Jonny Evans är tillbaka från skada och är även med i Nordirlands trupp som möter Malta på bortaplan.

Portugal-Ecuador (Träningsmatch)
Portugal tar emot Ecuador i Guimares på onsdag kväll. Både Nani och Valencia är uttagna för sina respektive landslag.

Makedonien-Danmark (Träningsmatch)
Anders Lindegaard är uttagen i Danmarks trupp som reser till Makedonien för spel på onsdag. Lindegaard var dock inte med på bänken i Uniteds vinstmatch mot Fulham igår så hans fysiska status är osäker.

Japan-Österrike (Träningsmatch)
Shinji Kagawa är med i Japans trupp till deras möte mot Österrike på onsdag.

England-Sverige (U21) (Träningsmatch)
Phil Jones har blivit uttagen till Englands U21 för match mot Sverige på tisdag. Även Walfried Zaha är uttagen för England.

Mexico-Jamaica (VM-kval match)
Javier Hernandez är uttagen för Mexico i deras kvalmatch till VM 2014 mot Jamaica. Mexio leder sin grupp kval grupp.