United bortaslog Southampton i U21

United tog en tung bortaseger i U21-seriens elitgrupp när man åkte till sydkusten och slog Southampton. Stor hjälte blev belgaren Januzaj som gjorde segermålet sent.

Det var U21s första match det nya året och det märktes att laget var ringrostigt, Southampton tog nämligen ledningen efter bara sex minuters spel.

Det skulle dröja långt in i den andra halvlek innan United kunde komma tillbaka i matchen. Det var Lawrence som snappade upp ett misstag i Southampton och kunde rulla bollen i det tomma målet. United var inte färdiga där och med fem minuter kvar slog belgaren Adnan Januzaj till med en frispark som innebar hans första mål för U21. Ytterbacken Vermijl fastställde sedan slutresultatet till 3-1 när han slog in en retur på en Januzaj frispark.

Southampton U21 – Manchester United U21 1-3 (1-0)
Uniteds mål: Lawrence (70), Januzaj (85), Vermijl (89)
United: Johnstone – Vermijl, Veseli, Fornasier, McGinty – Cole (Blackett 90), Brown, Tunnicliffe, Lingard, Powell (Lawrence 46) – Cofie (Januzaj 46)

Källa: manutd.com