Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 5

Fabio Da Silva startade som yttermittfältare mot Manchester city. Fabio spelade 90 minuter och gjorde ett stort jobb i defensiven. Matchen slutade 0-0. Fabio startade som högerback i den viktiga matchen mot Norwich där han spelade 74 minuter innan han blev utbytt, matchen slutade 0-0.

Luke Giverin spelade hela matchen men hans Antwerp förlorade med 2-1 hemma mot R.C.S Visé.

Michael Keane spelade hela matchen när Leicester slog Wolves hemma med 2-1. Keane var godkänd i ett stabilt försvar. Leicester befäste sin andra plats vilket betyder direktuppflyttning till Premier League.

Angelo Henriquez satt på bänken hela matchen när Wigan spelade 2-2 borta mot Stoke. Hoppade in på stopptid när Wigan låg under med 2-1 hemma mot Southampton, och fick se sin lagkamrat Maloney kvittera för Wigan kort därefter.

Bebe startade mot Sporting och blev utbytt med en kvart kvar, då ledde Rio Ave redan med 2-1, vilket också slutresultatet blev.

Scott Wootton missade matchen mot Burnley på grund av skada.
Davide Petrucci, som förlängt sitt lån till resten av säsong, satt på bänken matchen igenom när Peterborough spelade 2-2 hemma mot Burnley.

Luke McCullough fick inte debutera i Cheltenham när de tog emot Rochdale, utan det blev 90 minuter på bänken för den unge försvararen. Matchen då? Den slutade 0-0. Satt på bänken hela matchen när Cheltenham slog Torquay med 2-1.

Wilfried Zaha spelade hela matchen i Crystal Palaces förlustmatch mot Huddersfield med 1-0. Spelade hela matchen igen när Crystal Palace slog Charlton hemma med 2-1, Zaha blev återigen mållös.

Federico Macheda fick göra debut när han hoppade in i halvtid när Stuttgart låg under med 2-0 mot Düsseldorf. Stuttgart reducerade efter en timme men kom inte närmare än så och istället kunde Düsseldorf utöka till 3-1.