Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Tunnicliffe lånas ut till Barnsley

Ryan Tunnicliffe, 20, lånas ut till Championshiplaget Barnsley i en månad framåt. Samtidigt förlänger försvararen McCullough sitt lån.

Den energiske mittfältaren har gjort två a-lagsmatcher i United den här säsongen, båda i ligacupen. Tunnicliffe har därför varit en viktig spelare i U21-laget men nu lånas han ut till Barnsley som slåss för överlevnad i The Championship och som dessutom är i kvartsfinal i FA-cupen där möte med Manchester city väntar.

Ryan, som tidigare varit utlånad till Peterborough, kan debutera redan till helgen när Barnsley reser till Bristol för match. En match som TV10 visar med start 16.00 på lördag, opassande nog exakt samtidigt som QPR-Manchester United.

Luke McCullough förlänger sitt lån

Den 18 åriga mittbacken förlänger sitt lån med Cheltenham i League Two i ytterligare en månad. McCullough har fått sparsamt med speltid men fick debutera förra helgen. Cheltenham satsar på uppflyttning den här säsongen och Luke kan bli en viktig del i deras planer.


Källor: bbc.co.uk, manutd.com, @RyanTunnicliffe