Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 8

Fabio Da Silva fick inte deltaga i matchen mot United på grund av Premier Leagues regler.

Luke Giverin spelade 85 minuter när Antwerp förlorade med 3-2 mot Tubize.

Michael Keane spelade hela matchen när Leicester förlorade mot Charlton med 2-1. Kermorgant (http://www.youtube.com/watch?v=Iad3gV-9C1U) visade att släkten är värst när han gjorde Charltons ledningsmål, Leicester kvitterade men Charlton återtog ledningen och höll ut.

Angelo Henriquez fick infinna sig med att sitta hela matchen på bänken när Wigan slog Reading borta med 3-0.

Bebe startade för Rio Ave i den tuffa bortamatchen mot Porto. Det blev också förlust med 2-1 och Bebe spelade 81 minuter innan han blev utbytt.

Scott Wootton missade matchen pga skada.
Davide Petrucci missade matchen pga skada.

Luke McCullough deltog inte när Cheltenham spelade 2-2 borta mot Accrington.

Wilfried Zaha spelade 60 minuter när Crystal Palace vann igen, den här gången med 2-1. Zaha blev utbytt efter att ha fått en smäll. Missade sedan matchen mot Sheffield Wednesday på grund av skadan och då förlorade Crystal Palace med 1-0.

Federico Macheda spelade sju minuter när Stuttgart tog sig vidare till åttondelsfinal i Europa League. Fick sedan ett sex minuters långt inhopp när Stuttgart jagade seger hemma mot Nürnberg, men de fick nöja sig med 1-1.

John Cofie spelade hela matchen när Notts slog Bury med 4-1. Cofie var inblandad i ett av målen och gjorde en bra match.

Ryan Tunnicliffe gick direkt in i startelvan när hans Barnsley förlorade bottenmötet mot Bristol City med hela 5-3. Tunnicliffe var dessutom mycket nära att bli målskytt. Han spelade också hela matchen.