Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Manchester city väntar i en eventuell semifinal

Skulle Manchester United lyckas besegra Chelsea i omspelet på Stamford Bridge väntar Manchester city i semifinalen på Wembley. I den andra semifinalen möter Wigan segraren mellan Millwall och Blackburn. Den ena semifinalen spelas den 13 april och den andra den 14 april, båda på Wembley.

FA-cupen, semifinaler

  • Millwall/Blackburn – Wigan
  • Manchester United/Chelsea – Manchester city

Semifinalerna spelas på Wembley lördagen den 13 april och söndagen den 14 april.

United lyckades inte besegra Chelsea på Old Trafford trots en tidig 2-0-ledning. David de Gea gjorde dock en fantastisk räddning då Mata fick chansen att avgöra och räddade därmed ett omspel för United. Skulle United lyckas åka till London och besegra Chelsea väntar alltså Manchester city i semifinal.

Vi vet i dagsläget inte när omspelet mellan Chelsea och United kommer att äga rum. Besked om det väntas imorgon.