U18 spelade oavgjort mot Everton

U18 reste den korta sträckan till Liverpool för möte med Everton. Det var Everton som tog ledningen men United kvitterade genom Rudge och matchen slutade 1-1.

Everton tog ledningen efter endast två minuters spel. Det var en bra väckarklocka för United som började trycka på ordentligt, men 1-0 stod sig halvleken ut.

I andra halvlek fortsätter United att skapa chanser och i den 65e minuten får man också utdelning när mittfältaren Jack Rudge slår in en studsande boll från nära håll.

Trots många bra chanser skapade av United slutar matchen 1-1 och United är kvar på tredje plats i tabellen.

Everton U18 – Manchester United U18 1-1 (1-0)
Uniteds mål: Rudge (65)
United: Sutherland, Weir, Evans, Grimshaw, Dalley, Pearson, A. Pereira (Barmby, 79), Rudge (Wilson, 79), Byrne, Rothwell, Daehli

Källa: manutd.com