Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 10

Fabio Da Silva spelade hela matchen som vänsterback när QPR tog en viktig seger hemma mot Sunderland med 3-1.

Luke Giverin spelade hela matchen när Antwerp vann mot Sint-Niklaas med 2-0.

Michael Keane och hans Leicester spelade 1-1 mot Leeds. Keane spelade hela matchen och var också den som kvitterade till 1-1 på stopptid efter ett hörnmål. Keane var Leicesters bästa spelare i matchen. Spelade hgela matchen när Leicester förlorade hemma mot bottenlaget Sheffield Wednesday med 1-0. Keane var återigen en av lagets bästa spelare.

Angelo Henriquez satt på bänken hela matchen när Wigan slog Everton med 3-0 i FA-cupen.

Bebe startade i bortamötet med Nacional. Fick spela 63 minuter innan han blev utbytt vid underläge 1-0. Matchen slutade sedan 1-1.

Scott Wootton är fortsatt skadad.
Davide Petrucci missade också matcherna pga skada.

Luke McCullough har spelat färdigt i Cheltenham. United har nämligen valt att kalla tillbaka honom, troligtvis på grund av för lite speltid.

Wilfried Zaha gjorde ett mål och spelade fram till ett annat när Crystal Palace slog Hull med 4-2. Zaha spelade hela matchen. Spelade åter hela matchen när Palace spelade 2-2 hemma mot Leeds.

Federico Macheda startade men blev utbytt på stopptid när Stuttgart förlorade hemma mot Lazio i Europa League. Macheda imponerade inte nämnvärt men var inte heller dålig. Fick sedan hoppa in med dryga 20 minuter kvar i ligamötet med Hamburg, men kunde inte hjälpa sitt lag från en 1-0-förlust.

John Cofie startade för Notts men blev utbytt efter 42 minuter pga en skada. Då ledde Notts redan med 1-0, men matchen slutade sedemera 1-1. Började på bänken i matchen mot Crawley men fick komma in med tio minuter kvar. Matchen slutade 0-0.

Ryan Tunnicliffe satt på bänken matchen igenom när Barnsley spelade 1-1 mot Burnley. Spelade hela matchen i FA-cupen mot Manchester city, det blev dock förlust med 5-0.

Reece Brown fick göra debut borta mot Nottingham Forest. Men förutsättningarna kunde varit bättre; Brown byttes nämligen in med 15 minuter kvar när Ipswich fått två utvisningar emot sig. Med nio man kunde inte Ipswich hålla emot och Forest gjorde matchens enda mål med fem minuter kvar. Var inte involverad i Ipswichs 0-0 match mot Peterborough.