Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21 blev mållösa mot Wolves

Trots ett starkt lag och en man mer på planen i 80 minuter kunde inte United få hål på Wolves. Matchen slutade 0-0.

United kom till spel med ett starkt manskap. Spelare som Anderson, Smalling och Büttner startade. Och om det inte såg lovande ut då så såg det ännu bättre ut för Uniteds del när Wolves redan efter tio minuters spel drar på sig ett rött kort efter en ful satsning mot Smalling.

Wolves backade då hem med alla man och United, utan någon riktig striker, hade stora problem att skapa några chanser inledningsvis men på stopptid i första halvlek fick Anderson en gyllene chans men brassen kunde inte ta tillvara på den och 0-0 stod sig till paus.

Andra halvleken blir en repris på den första; United har all boll men har förtvivlat svårt att skapa klara chanser. Den stora chansen kommer dock med sex minuter kvar när Cole får ett jätteläge men han skjuter utanför när det såg ut som ett givet mål.

Matchen slutar 0-0 och det kan inte tränaren Joyce eller Sir Alex Ferguson på läktaren varit särskilt nöjda med. Det finns dock en förklaring till det, U21 har för tillfället ingen riktig striker i laget när Macheda, Bebe, Henriquez och Cofie är utlånade samt Will Keane skadad. På tal om Keane så är han tillbaka i träning men det är oklart om han kommer spela något denna säsong.

Manchester United U21 – Wolverhampton U21 0-0 (0-0)
United: Johnstone – Vermijl, Thorpe, Smalling, Buttner – Cole, Veseli, Anderson, Lingard – Januzaj (Lawrence 60) – Powell


Källor: manutd.com @mrmujac