Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslagskollen: de Gea uttagen i Spaniens landslag

Med 15 poängs försprång i Premier League tar United spelarna ett uppehåll från klubblagsfotbollen för att istället representera sina länder. United har bland annat hela 6 spelare uttagna för det engelska landslaget.

England vs Montenegro/San Marino:
England tar emot Montenegro och San Marino i deras VM-kval matcher. På förhand var det mest uppmärksamma att Rio Ferdinand blev uttagen utav Roy Hodgson men Rio valde att lämna återbud då han vill fullfölja sitt speciella träningschema som har på grund utav sina ryggproblem. Uttagna är Danny Welbeck, Wayne Rooney, Michael Carrick, Tom Cleverley och Ashley Young.

Chile vs Peru/Uruguay:
För Chile fortsätter den utlånade Angelo Henriquez att vara uttagen. Denna gången ska hans Chile spela dubbelmöte mot Peru och Uruguay.

Ecuador vs El Salvador/Paraguay:
Den för dagen formsvage Antonio Valencia är som vanligt uttagen för Ecuadors landslag.

Frankrike vs Georgia/Spanien:
Patrice Evra fortsätter att fylla på med landskamper. Denna gången är han uttagen för Frankrike som bland annat möter David de Geas Spanien i ett riktigt toppmöte.

Japan vs Kanada/Jordanien:
Shinji Kagawa tar den långa resan hem till Japan för att spela mot Kanada och Jordanien. I veckan kom nyheten om att Sir Alex har hyrt ett privatjet för Kagawa så att han ska kunna komma hem tidigare och fräschare till Manchester.

Mexico vs Honduras/USA:
Även Javier Hernandez ska göra den långa hemresan för att spela landskamper. Hernandez har precis som Kagawa fått ett speciellt privatjet hyrt för att komma hem från sin långa resa snabbare och fräschare och tidigare till det intensiva spelschemat där Sunderland och Chelsea ska avverkas på några få dagar.

Holland vs Estland/Rumänien:
Robin van Persie är såklart uttagen för Holland i deras dubbelmöte.

Nordirland vs Ryssland/Israel:
Som väntat så är även Jonny Evans uttagen för det Nordirländska landslaget.

Spanien vs Finland/Frankrike:
David de Gea har blivit uttagen för Spaniens A-landslag för första gången.