Dagens lag: Stoke – United

United kommer till spel med ett, på pappret åtminstone, offensivt lag i dagens bortamatch mot Stoke. I startelvan återfinns såväl Rooney och Van Persie som Chicharito och Kagawa. Däremot saknas Rafael helt.

Återstår att se, förstås, hur laget formeras. Får Carrick sällskap på mitten av Jones eller Rooney? Blir det Jones eller Valencia på högerbacken? Är det dags för diamanten att göra comeback eller får vi se Kagawa på kanten? Många frågor…

Manchester United

De Gea
Jones, Vidic, Ferdinand, Evra
Valencia, Carrick, Rooney, Kagawa
Van Persie, Hernandez

Avbytare: Lindegaard, Evans, Giggs, Smalling, Welbeck, Cleverley, Buttner

Stoke: Begovic – Cameron, Shawcross, Huth, Wilkinson – Shotton, Whelan, Adam, Nzonzi, Walters – Jones
Avbytare: Sorensen, Whitehead, Palacios, Kightly, Jerome, Owen, Crouch

Domare: Jon Moss


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS