Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

MUSCS värvartävling 2013

Manchester United Supporters Club Scandinavia, MUSCS – som Muss är en del av – anordnar för tillfället en värvartävling med fantastiska priser i potten. Passa på att värva medlemmar till supporterklubben med chans att vinna fina priser!

Muss vill poängtera att tävlingen arrangeras administrationen i Norge – tävlingen är självklart öppen även för svenska medlemmar men Muss har ingen möjlighet att svara på frågor om tävlingen utan hänvisar till United.no där även vinnarna kommer att meddelas när tävlingen är avslutad i slutet av maj. Nedan följer information om tävlingen från klubbkontoret, fritt översatt till svenska:

Värva medlemmar till supporterklubben och vinn stekheta priser

Supporterklubben önskar alla medlemmar välkommen till MUSCS värvartävling 2013. Vi vet att det är många Unitedfans i Skandinavien som inte er medlem i supporterklubben och bjuder nu in dig som medlem till att värva fler medlemmar.

Har du någon som du känner som är Unitedfan men som inte är medlem i supporterklubben? Då måste du läsa detta.

Som medlem i supporterklubben har du nu en unik möjlighet till att vinna stora priser genom att värva nya medlemmar. Det enda du behöver gör att är att fylla i det här formuläret:


http://www.united.no/united/supporterklubben/meld_inn

Längst ned i formuläret är det viktigt att du fyller i ditt medlemsnummer i supporterklubben så att du blir registrerad som värvare. Du kan värva så många personer som du vill fram till måndag den 20 maj. Senare i maj kommer det på United.no att annonseras vilka tio som har värvat flest medlemmar till supporterklubben.

Ditt medlemsnummer hittar du på ditt medlemskort eller genom att skicka e-post till medlem@united.no. I e-posten anger du ditt namn, telefonnummer, adress och att du önskar att få ditt medlemsnummer skickat i samband med värvningstävlingen.

Priser

 1. Paketresa – Flyg, busstransport i Manchester, hotell, matchbiljett och Stadium Tour på Old Trafford för två personer till en valfri match säsongen 2013/14 (värde ca 14 400 kronor).
 2. Hotellpaket – Hotell och matchbiljett för två personer till valfri match säsongen 2013/14 (värde ca 5000 kronor).
 3. Signerad tröja – Säsongens hemmatröja 2012/13, signerad av flera a-lagsspelare.
 4. Hemmatröja 2013/14 (utan tryck)
 5. Hemmatröja 2013/14 (utan tryck)
 6. Retrotröja 1999
 7. Retrotröja 1999
 8. Officiell klubbslips
 9. Man Utd Supporters Ball
 10. Robin van Persie-t-shirt

I tillägg lottas fem slumpmässiga vinnare ut bland alla som har värvat minst en medlem där vinnarna får en säsongs-DVD för säsongen 2012/13.

Regler

 1. Det är endast fullt medlemskap som godtas i tävlingen, familjemedlemskap gäller inte.
 2. Efter att du har värvat en person till supporterklubben måste medlemskapet betalas för att det ska registreras som en godkänd värvning.
 3. De tio personer som värvar flest nya medlemmar blir premierade enligt ordningen ovan. I tillägg lottas fem slumpmässiga vinnare fram som får en säsongs-DVD bland alla som har värvat minst en person.
 4. Om någon på topp 10-listan har värvat lika många personer kommer lottdragning att avgöra vem som ska vinna det bättre priset. Den eller de som inte lottas ut kommer att rasa ned ett steg på listan och motta den premie som motsvarar platsen nedanför.
 5. Tävlingen gäller endast för nya medlemskap, inte förnyelse av medlemskap från den här säsongen.
 6. Efter att tidsfristen för värvningstävlingen är över kommer alla vinnarna att kontaktas. I tillägg kommer det varannan vecka att publiceras en topp 10-lista på United.no.
 7. De som vinner en tröja för säsongen 2013/14 eller säsongs-DVD 2012/13 kommer att få den hemskickad när den finns på lager (troligtvis i juni 2013).
 8. De som vinner en retrotröja får den hemskickad i slutet av maj.
 9. Värvningstävlingen varar fram till måndag den 20 maj.