Omröstning: Matchens lirare mot Aston Villa

Bättre sent än aldrig kommer så nu omröstningen om vem som var Uniteds bästa spelare i segermatchen mot Aston Villa i måndags då United säkrade klubbens 20:e ligatitel. Robin van Persie slog till med ett äkta hattrick i den första halvleken och resten av matchen blev en transportsträcka.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”127″]

Shinji Kagawa tog en välförtjänt seger mot West Ham med 58 procent av rösterna. Vidic blev tvåa med 15 procent och Valencia slog till med en tredjeplats med 6 procent.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS