Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18 förlorade mot Reading

Det var inte bara U21 som förlorade sin match i helg, även U18 förlorade och gick mållösa av planen när Reading vann med 1-0.

Det var en tuff uppgift som Uniteds U18-lag ställdes för när man mötte Reading på bortaplan, ett Reading som vunnit sju raka matcher innan detta möte. Det visades också när det fysiskt starkare Reading skapade bättre chanser och vann mer andrabollar.

United var inte helt ofarliga och James Wilson fick fritt läge efter fin framspelning av Pereira, men Wilson missade för ovanlighetens skull. 0-0 stod sig halvleken ut.

I andra fortsatte Reading med sitt imponerande spel och fick utdelning på hörna efter 65 minuters spel. En av U18-lagets stora svagheter.

United orkade inte komma tillbaka efter det och Reading vann rättvist med 1-0. United måste troligtvis vinna över redan klara seriesegraren Fulham på bortaplan för att ha en chans på play off-spel.

Reading U18 – Manchester United U18 1-0 (0-0)
United: Sutherland – Love, McNair, Ioannou (Barmby, 84), Evans – Pereira, Grimshaw, Pearson, Daehli – Byrne, Wilson (Weir, 74)


Källa: manutd.com