Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

Rapport: Säsongsavslutning för Muss West (Göteborg)

Säsongens sista supporterträff för Muss West ägde rum på Glenn Sportsbar på Friggagatan i Göteborg de 28 april.

Vi började med att fira det 20:de ligaguldet med Glennburgare, öl och cocacola. Därefter körde vi en quiz med frågor om United, engelsk fotboll och om vår skandinaviska supporterklubb. Segrade gjorde Robin som fick boken Manchester United – De största och bästa.

Sedan var det dags att se matchen Arsenal vs Manchester United på Glenns tv-monitorer. Den där känslan infann sig aldrig varken hos oss eller spelarna på planen. Matchen kändes avslagen från dom flesta med vita tröjor, vilket inte var så konstigt om man ser till vad som hände i måndags då det 20:e ligaguldet bärgades hem igen.

Den som utmärkte sig mest under matchen var väl domaren Phil Dowd som nästan såg ut som att han fick betalt för att dela ut gula kort och visa upp sig i tv (det här bestämmer jag). Matchen slutade 1–1 och målen gjordes av Walcott och vår egen RVP. Pär hette han som tog in de slantar som vi satsade på matchresultatet.

Vi vill passa på att tacka vår samarbetspartner Glenn Sportsbar i Göteborg för säsongen 2012/13 och hoppas att Muss West ansvarige Tobias Modigh och Glenns får till ett bra program för säsongen 2013/14.


Av: Red-Top, Muss West