Oavgjort mot Liverpool för U21

United tog emot Liverpool i den sista matchen innan slutspelet i U21-serien på Old Trafford. Matchen slutade 1-1 efter att United kvitterar i andra halvlek genom ett självmål.

Det var redan klart sedan tidigare att United kommer att möta Liverpool i semifinal i U21. Frågan var bara vilka som skulle få hemmaplan, Liverpool behövde seger med två mål eller fler för att sno åt sig hemmaplansfördelen men det var aldrig riktigt nära att bli så.

Mycket på grund av att man drog på sig en utvisning redan efter fem minuters spel genom Sama, som för övrigt blev utvisad i det tidigare mötet med United under säsongen. Dock hade Shelvey redan gett Liverpool ledningen sekunderna innan.

United, utan någon striker, hade överlag svårt att skapa heta chanser i första halvlek.

I andra halvlek gör United några offensivare byten och får mera tryck. Det blev också en anfallare som var högst delaktig i kvitteringen som kom i minut 81 när Wilson var framme med en tå på ett inspel men Flanagan styr in den i det egna målet och matchen slutar 1-1.

Manchester United U21 – Liverpool U21 1-1 (0-1)
Uniteds mål: Självmål (81)
United: Amos – Vermijl, Thorpe, Fornasier, James – Cole, Ekangamene (Pearson 73), Tunnicliffe, Lingard, Blackett (Lawrence 46) – Januzaj (Wilson 69)

Källa: manutd.com