Reserverna slog Oldham

Uniteds reserver tog under fredagsförmiddagen emot Oldham i Manchester Senior Cup. Det blev till slut en komfortabel seger med 3-1 efter att Oldham tröstmålat i slutet av matchen.

Det var ett mixat Unitedlag som tog emot Oldham. En blandning av U18- och U21-spelare. Tom Lawrence öppnade målskyttet efter 26 minuter när han satte en straff som han själv ordnade fram.

van Velzen ökade sedan på Uniteds ledning efter 40 minuters spel vilket också stod sig halvleken ut.

United gick inte på defensiven i andra halvlek utan man utökade också ledningen till 3-0 efter cirka en timmes spel när Mats Daehli hittade rätt efter ett fint anfall.

Efter det gjorde United några byten och Oldham kunde reducera med fyra minuter kvar, men det hjälpte föga och United vann med 3-1.

Detta var semifinal vilket innebär att United nu tagit sig till final där man möter Manchester city. När den matchen kommer spelas är ännu inte klart. United är för övrigt regerande mästare i cupen.

Manchester United Reserver – Oldham Reserver 3-1 (2-0)
Uniteds mål: Lawrence (26 str), van Velzen (40), Daehli (62)
United: Johnstone – Hendrie, McCullough, Blackett, James (Love 74) – Grimshaw, Weir (Wilson 69), Pearson (A Pereira 69), Daehli – van Velzen, Lawrence

Källa: manutd.com