Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Påminnelse: Supporterträff i Helsingborg den 19 maj

Söndagen den 19 maj är det dags för Sir Alex Fergusons sista match som Unitedmanager. Det är ingenting man vill uppleva ensam. Vilken tur då att Muss tillsammans med UnitedSyd, Muss lokalavdelning i Skåne, arrangerar en supporterträff på O’Learys i Helsingborg.

Anmälan till träffen per e-post till unitedsyd@gmail.com senast den 13 maj. Ange vid anmälan om du vill ha Unitedburgaren.

I tillägg till att vi, traditionsenligt, kommer att lotta minst ett Muss resepaket (matchbiljett och tre övernattningar på vandrarhem) kan vi nu dessutom meddela att en lycklig vinnare kommer att få ett presentkort på O’Learys värt hela 1000 kronor. Presentkortet skänks av vår samarbetspartner O’Learys.

Resepaketet lottas som vanligt ut genom ett matchlotteri – vi säljer fem lotter för 50 kronor – och alla som får en lott med rätt resultat vinner ett resepaket, som gäller på valfri Mussresa nästa säsong (obs. att för att kunna utnyttja priset måste man vara medlem i supporterklubben (MUSCS) säsongen 2013/14).

Vi kommer att köra en quiz, givetvis på temat Sir Alex Ferguson, där vinnaren plockar hem presentkortet på O’Learys. Dessutom kommer det att finnas priser i form av exklusiva Muss-souvenirer. För att kunna vinna presentkortet krävs det att man är medlem i supporterklubben (MUSCS, enklast för alla är att ni tar med ert medlemskort). (Presentkortet skickas per post från O’Learys direkt till vinnaren.)

Muss styrelse och UnitedSyd kommer att vara på plats. Mot uppvisande av medlemskort får man denna dag köpa en Unitedburgare för det förmånliga priset 99 kronor.

Plats: O’Learys Helsingborg (adress: Rådhustorget 10).
Dag: Söndagen den 19 maj.
Tid: Samling 16.00 (avspark 17.00).
Match: West Bromwich Albion – Manchester United.
Övrig aktivitet: Matchlotteri, quiz m.m.
Priser: Muss resepaket, presentkort på O’Learys värt 1000 kronor, Muss-souvenirer.
Anmälan: Per e-post till unitedsyd@gmail.com. Ange vid anmälan om du vill ha Unitedburgaren.
Sista anmälningsdag: Måndag den 13 maj.