United mot AIK i sommar?

Enligt Sportbladet är det nu klart att Manchester United kommer till Sverige även sommaren 2013 för att möta AIK på Friends Arena den 6 augusti.

Uppgifterna är ännu inte bekräftade men den här typen av rykten brukar sällan tas från tomma intet. AIK:s vd Thomas Edselius bekräftar inget men säger till Sportbladet: ”Jag kan inte kommentera det specifikt, jag säger ungefär som jag sa när du frågade sist. Vi har en ambition om att möta ett större europeiskt lag i sommar.”

Datumet, den 6 augusti, passar väl in i Uniteds sommarprogram. Klubbens sista match under turnén i Asien och Australien spelas den 29 juli och därefter finns ingen match inplanerad förrän den 9 augusti då United möter Sevilla på Old Trafford i Rio Ferdinands testimonial.

Om matchen verkligen blir av kommer supporterklubben givetvis att genomföra arrangemang runt matchen i Stockholm.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS