Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Sista chansen: Vinn Silly Season-spelet

Idag utgör den sista chansen att vara med i vår tävling om Silly Season-spelet. Nedan följer alla detaljer om tävlingen.

Det är dags för en ny tävling här på Muss.se. Tillsammans med vår samarbetspartner Silly Season-spelet lottar vi nu ut ett exemplar av spelet. För att ha en chans att vinna spelet ska du gissa hur många värvningar och hur många spelarförluster det blir för United från nu till och med avspark i Community Shield den 11 augusti.

Tävling – Silly Season sommaren 2013: För att kunna vinna spelet ska du gissa hur många spelare United värvar och hur många spelare som lämnar United i sommar. För att göra det hela lite svårare sätter vi Community Shield som tidsgräns för värvningar och inte den sista augusti då transferfönstret stänger. Som utslagsfråga gäller det dessutom att gissa Uniteds startelva i Community Shield mot Wigan.

Tävla: Fyll helt enkelt i formuläret nedan och hoppas på det bästa!

Deadline: Tävlingen är öppen t.o.m. den 10 juli, då United reser iväg på sommarens turné.

Deadline har tyvärr passerat och det går inte längre att delta i tävlingen.

Information om Silly Season-spelet

Nu kan du äntligen utmana andra fotbollsnördar, glänsa med statistik och värva den största talangen sedan Messis intåg. Kan du mycket om fotboll, kommer du dra in lika mycket pengar som Chelsea med Roman Abramovich som sugar dad.
SILLY SEASON är det självklara brädspelet för alla oss som älskar fotboll.

Muss samarbetar med Silly Season-spelet och våra medlemmar (dvs. medlemmar i MUSCS) får köpa spelet för endast 250 kronor. Läs mer om Silly Season-spelet och samarbetet med Muss här »

Tävlingsregler

 1. En lycklig vinnare får ett exemplar av Silly Season-spelet. Vinner gör självklart den som har rätt på både antalet värvningar och antalet spelarförluster, eller den som är närmast att ha rätt, enligt följande:
  i) Den som har helt rätt.
  ii) Den som har rätt på antingen antalet värvningar eller antalet spelarförluster.
  ii.a) Om det är lika vinner den som är närmast på det felaktiga svaret.
  ii.b) Om det fortfarande är lika vinner den som har rätt på antalet nyförvärv.
  iii) Den som är närmast (dvs. att om man gissar två nyförvärv och två spelarförluster och det blir tre av varje är man två ifrån, för många eller för få spelar ingen roll).
  iii.a) Om det är lika vinner den som är närmast på antalet nyförvärv.
  iv) Om det enligt i, ii.b eller iii.a är lika vinner den som har flest rätt på utslagsfrågan (en elva består av elva spelare, om man listar fler eller färre än elva spelare i sin elva belönas man med noll poäng).
  v) Om det efter utslagsfrågan fortfarande är lika avgörs det hela med lottning.
 2. Som nyförvärv räknas de spelare som värvas till a-laget i perioden 6 juli till 11 augusti. Ungdomsvärvningar räknas således inte. I tveksamma fall avgör Muss bedömning enligt vilka spelare som listas som nyförvärv på vår sida för spelartruppen. Det betyder att Guillermo Varela hade räknats som en värvning om han hade skrivit på i den aktuella perioden. I händelse av att en värvning är offentliggjord men lite formalia återstår räknas det som en värvning.
 3. Som möjliga spelarförluster räknas enbart de spelare listas på vår sida för spelartruppen. Det betyder att Mats Daehli inte hade räknats som en spelarförlust. Spelare som försvinner på lån räknas inte.
 4. Tävlingen är öppen för medlemmar i MUSCS som är bosatta i Sverige. Är du inte medlem kan du bli medlem för en billig peng här »
 5. Vinnarna meddelas på Muss.se och per e-post och därefter spelet hemskickat på posten.