Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Moyes första startelva

Till slut har då startelvorna för dagens match mellan All Star XI och Manchester United i Bangkok kommit. I vad som är David Moyes första startelva som manager för United noterar vi att Adnan Januzaj spelar från start och därmed får göra a-lagsdebut.

I övrigt noterar vi att Amos vaktar målet och att Fabio och Buttner tar plats som ytterbackar. Tyvärr startar inte Wilfried Zaha, som har tilldelats tröjnummer 29 (det är dock inte bekräftat att detta nummer gäller även efter turnén), men förhoppningsvis kommer han in innan matchen är slut. Hur laget formeras återstår att se, men de första indikationerna är att Cleverley och Giggs spelar på kanterna och Januzaj bakom Welbeck.

Manchester United

Amos
Fabio, Ferdinand, Evans, Buttner
Cleverley, Carrick, Anderson, Giggs
Januzaj, Welbeck

Avbytare: Lindegaard, Jones, Evra, Rafael, M Keane, Lingard, Zaha

Avspark är 15.00 och matchen visas på Viasat Fotboll (HD) och Viaplay.