Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Zaha: Fantastisk känsla

Wilfried Zaha kvitterade på övertid när United fick 2-2 mot Cerezo Osaka i dagens träningsmatch. Därmed gjorde Zaha sitt första mål för Manchester United och han var förstås nöjd efter matchen och hoppas på speltid även när försäsongen är över.

”Det känns fantastiskt,” sa Zaha efter matchen. ”Målet har varit på gång de senaste matcher och jag är glad att jag till slut kunde göra det.”

”Allt handlar om tränaren egentligen då han har gett mig chansen att förbättra mig och spela med spelare som Rio, Giggsy, Van Persie och Welbz. Jag har trivts med det och det är en fantastisk chans att träffa alla och skapa ett band med laget. De har fått mig att känna mig hemma. Alla uppmuntrar mig och stödjer mig så det är coolt, jag känner mig som en Manchester United-spelare.

”Det var varmt därute. Varje minut försökte jag komma till bänken och få vatten men det var bra träning för oss att spela i såna förhållanden. När vi kommer tillbaka till klubben kommer det att bli lättare.

”Det har varit fantastiskt. Speltid är precis allt jag ville ha och förhoppningsvis får jag det under säsongen som kommer.”
”It’s been great. Just playing time is all I wanted and hopefully I’ll get that in the season to come”

En som höll med om att det var varmt var Rio Ferdinand som tog till Twitter för att berätta att han förlorade fyra kilo under matchen.

David Moyes fick förstås också prata om Wilfried Zaha:

”Wilfried har gjort det bra. Han har gjort det bra i matcherna. Han är ganska tyst och lär fortfarande känna alla. Jag tycker att hans insatser har varit bra. Han har haft en påverkan på matcherna. Vi vill bara försöka föra fram honom försiktigt.

”Jag tror att den här kvällen kommer att hjälpa honom. Han har visat för spelare att han kan få saker att hända. I Manchester United vill vi att alla spelare ska göra mål och han har gjort ett viktigt mål i den sista minuten.”


Källa: MUTV Via: Manutd.com