Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

United-Supporteren nu tillgänglig digitalt

Medlemmar i supporterklubben kan nu läsa medlemstidningen United-Supporteren digitalt.

Säsongens första utgåva av United-Supporteren ska nu ha landat i brevlådan hos de flesta av supporterklubbens medlemmar. Nytt för säsongen 2013/14 är att tidningen nu också finns tillgänglig i digitalt format. Det finns numer också två olika medlemskap – ett premiummedlemskap som ger US hem i brevlådan och ett digitalt medlemskap där man får tillgång till US i digital form (premiummedlemmar får förstås också tillgång till tidningen i digital form).

För att läsa US digitalt navigerar du bara till din profilsida på United.no och klickar sedan på knappen där det står ”United Supporteren”.

Säsongens första utgåva av US innehåller bland mycket annat exklusiv intervjuer med Michael Carrick och Dion Dublin, ett större reportage av Andy Mitten om supportersånger och förstås uppsnack inför säsongen 2013/14 med fokus på David Moyes och hans nya tränarstab. Pappersutgåvan inkluderar dessutom en säsongskalender.

För att få tillgång till US måste du vara medlem i supporterklubben. Om du inte redan är medlem kan du klicka här för information om hur du går till väga för att bli medlem. Förutom US får du som medlem möjlighet att köpa biljett och resor till Uniteds matcher, rabatter på utvalda sportpubar och många andra förmåner.