Omröstning: Matchens lirare mot Chelsea

United fick 0-0 mot Chelsea sedan Jose Mourinho valt att parkera bussen framför det egna målet. Förmodligen var Mourinho bitter över att det inte var han som blev tillfrågad att ersätta Sir Alex Ferguson. Och med tanke på vilken klubb Chelsea är så är småklubbsmentaliteten lätt att förstå.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”136″]

Robin van Persie utsågs till bästa spelare mot Swansea med 57 procent av rösterna. Welbeck tvåa med 16 procent och Vidic trea med 14 procent.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS