U18 vann enkelt igen

U18 tog emot Wolverhampton hemma på Carrington och det blev en enkel seger för United som till slut vann med 6-1.

United tog ledningen efter endast sex minuters spel när Ashley Fletcher spelade fram Harrop. United var nära att utöka ledningen kort därefter när James Wilson rundade målvakten men skottet från snäv vinkel tog i stolpen.

2-0 kom efter 29 minuters spel när Harrop återigen var involverad, han väggade sig fram tillsammans med ytterbacken Callum Evans som i sin tur avslutade lågt vid målvaktens första stolpe. 3-0 kom fem minuter senare, även där var Harrop inblandad men det var anfallaren Ashley Fletcher som var siste man på bollen. Wolves kvitterade fyra minuter senare och såg till att det stod 3-1 när domaren blåste för halvtid.

United fortsatte dominansen i andra halvlek och utökade också till 4-1 i minut 49 när Harrop slog ett inlägg som Fletcher nickade i mål. Men det var inte slut där och inhopparen Croskery satte 5-1 i 74 miunten. Wilson ville inte vara sämre och han spikade själv slutresultatet med sitt solomål bara minuten efter Croskerys fullträff.

Matchen var, återigen, inte TV-sänd.

Manchester United U18 – Wolverhampton U18 6-1

Uniteds mål: Harrop (6), Evans (29) Fletcher (34, 49), Croskery (74), Wilson (75)
United: O’Hara – Evans (Reid 78), McConnell, Ioannou, Barber – Harrop, Goss, Willock (Croskery 62), Redmond – Fletcher, Wilson