Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Jag tyckte att vi spelade bra

Trots förlust mot ärkerivalen Liverpool tyckte David Moyes att United stod för en bra insats på Anfield.

Mycket i United är sig likt trots att det nu är David Moyes och inte Sir Alex Ferguson som är Uniteds manager. En sak som dock har förändrats är att United nu har en manager som springer på presskonferenser efter Premier League-matcherna. Här följer det Moyes sa efter förlusten mot Liverpool.

Om matchen

“Jag tycket att vi spelade väldigt bra. Jag tyckte från start att vi spelade, med kanske de inledande minuterna då vi gav bort ett dåligt mål som undantag, bra. Antagligen det bästa vi har spelat den här säsongen. Spelarna gjorde det bra.

“Jag tycker faktiskt att vi har spelat bra i de här tre matcherna. Jag tycker att om du tittar på Swansea, Chelsea och idag tycker jag du måste säga att vi har spelat bra. Kanske inte gjort så många mål, kanske gjorde vi alla mål i den första matchen men vi har definitivt i de senaste två matcherna egentligen bara saknat målen.

“Jag tycker att vårt spel, vi har begränsat motståndarna till väldigt få möjligheter, så jag är nöjd med det. Defensivt har vi sett starka och solida ut.

“Det du skulle säga är att Wayne kunde ha gjort en skillnad idag också, om vi hade haft honom. […] Vi vet att Robin kommer att ge oss sina mål och förhoppningsvis kommer vi fortsätta att göra mål och vinna matcher.

“Ja, målet var en besvikelse eftersom vi gav bort bollen för en hörna, det var uselt. Liverpool hade väldigt få chanser. De hade två frisparkar utanför straffområdet. Jag tror att Steven Gerrard hade ett skott och sedan hade de en på övertid då Sterling sprang iväg. Men bortsett från det hade Liverpool inget riktigt spel alls. Så vi gav bort bollen, de fick en halvchans från det som ledde till en hörna som de gjorde mål på. Så ja, det var en besvikelse och spelarna vet det och är medvetna om det. Men bortsett från det gjorde vi många bra saker i matchen.”

Om Wayne Rooneys skada

“Ja, Waynes [skada] är dålig, svår. Det är rakt på mitten av hans panna där du inte har mycket. Det tar sitt lilla tag att läka, så jag skulle gissa att det antagligen tar tre veckor. Precis som du sa, det var en olyckshändelse. Vill du att jag ska berätta exakt? Det var en sko, ja, [han] vände sig runt och Phil Jones vände sig precis och lyfte upp sin sko och hans huvud kom dit och träffade honom rakt över mitten på pannan.”

Om transferfönstret

“Vi kommer att fortsätta att arbeta under den tid som är kvar, för att försöka få in vad vi kan. Men jag måste säga att jag var väldigt imponerad med hur spelarna spelade idag. Jag kan berätta för dig att jag kan se varför de är mästare, eller vi är mästare, idag. Jag tyckte att vi spelade väldigt bra idag, vi saknade bara det lilla sista för att göra mål.

“Vi har en chans [att värva], men jag kan inte säga mer än så för tillfället.”

Om Phil Jones skada

“Jag vet inte [om han kan spela för England] än. Jag har inte ens ställt frågan än. Men givetvis, han hade en svår vridning på sin vrist och den svullnade direkt, så jag kan inte ge dig något definitivt där.”

Om att Kagawa inte var med i truppen

“Jag tänkte idag att jag kanske behövde ge Nani lite tid i matchen idag. [Nani och Kagawa] är båda ganska lika gäller kondition och form. Så jag tänkte att jag kanske skulle behöva [Nani], som vi gjorde, för att ta in honom längre fram i matchen.”


Källa: Rednews.co.uk