Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Påminnelse: Supporterträff i Jönköping på lördag

Den nybildade lokalavdelningen UnitedSyd Jönköping kallar till sin första supporterträff i samband med Uniteds match mot Crystal Palace den 14 september. Träffen äger rum på O’Learys i Jönköping, med samling 12.45, dvs. en timme innan avspark.

Plats: O’Learys Jönköping (adress: Västra Storgatan 16)
Dag: Lördagen den 14 september
Tid: Samling 12.45
Match: Manchester United – Crystal Palace
Anmälan: Direkt till O’Learys (ange UnitedSyd vid anmälan)
Sista anmälningsdag: Fredag 13 september

Väl mött önskar Fabian Anderstaf och Magnus Johansson, UnitedSyd Jönköping!

E-post: unitedsyd@gmail.com (uppge avd. Jönköping)
Twitter: @UnitedSyd_jkpg
Facebook: UnitedSyd


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.