Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fellaini: Det var en fantastisk debut

Marouane Fellaini fick debutera med ett halvtimmeslångt inhopp då United besegrade Crystal Palace med 2-0. Fellaini spelade central mittfältare och var förstås mycket glad efter matchen.

”Jag är väldigt glad att ha startat på Old Trafford med publiken som supportade mig. Det var en fantastisk debut och vi vann, vilket var det viktigaste. Jag var både nervös och uppspelt. Jag tänkte att jag var tvungen att spela mitt spel med min kvalitet.

”Jag skulle vilja säga tack till supportrarna, det var bra för mig. Supportrarna hjälpte mig, det var viktigt för mig. Varje gången kommer jag att ge mitt max för klubben och för mina lagkamrater.

”Det var en bra vinst, inte svår eller enkel, bara en bra vinst. Man United vill vinna varje match och vi vann idag så det var bra för vårt självförtroende inför nästa match, för nästa match är en stormatch, det är en Champions League-match. Så det är bra för självförtroendet.”

Fellaini hade bara varit på planen i några minuter då han fick sällskap av en annan belgare då Adnan Januzaj kom in för sin första Premier League-match. Fellaini gillar Januzaj:

”Alla vet att han har massor av kvalitet. Han är Manchester Uniteds framtid. Han har massor av kvaliteter. Han behöver jobba hårt men han gjorde det bra idag, väldigt bra. Han har en stor tid nu, så han måste jobba hårt, fortsätta kämpa och hjälpa laget.”


Källa: Manutd.com