Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottat: United mot Norwich i nästa omgång

I samband med att den tredje omgången i ligacupen spelades klart lottades också den fjärde omgången. United var förstås med i lottningen efter segern mot Liverpool på onsdagskvällen och på Uniteds lott stod det hemmamatch mot Norwich.

Ligacupen omgång 4

Tottenham Hotspur – Hull City
Newcastle United – Manchester city
Burnley – West Ham United
West Bromwich Albion / Arsenal – Chelsea
Birmingham City – Stoke City
Manchester United – Norwich City
Sunderland v Southampton
Leicester City – Fulham

Premier League-motstånd, i form av Norwich, på Old Trafford på nytt blev alltså resultatet av onsdagens lottning. Ligacupen är nu framme i omgång 4, tillika åttondelsfinaler. Matcherna ska spelas den 29 eller 30 oktober, vilket för Uniteds del är mellan ligamatcherna mot Stoke (h) och Fulham (b).

United stod över omgång 2 på grund av att man deltar i Europaspel. I omgång 3 tog United en enkel seger mot Liverpool.

Norwich har fått en dålig start på Premier League med bara fyra poäng på de fem första matcherna. I ligacupen har man dock halkat sig vidare i turneringen. I den andra omgången vann man med 6-3 mot League Two-laget Bury, i en match där det gjordes sex mål de sista 20 minuterna. I den tredje omgången, igår, vann Norwich med 3-2 efter förlängning mot Watford på bortaplan. Watford hade 2-0 men Norwich kom ikapp. Gary Hooper kvitterade på övertid och var också den som skulle göra det enda målet i förlängningen.

Vi noterar ett litet frågetecken i lottningen, då West Brom-Arsenal står 1-1 efter 90 minuter och en förlängningshalvlek.