Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Reserverna till final i MSC

Uniteds reserver behövde besegra Bolton för att återigen ta sig till final i Manchester Senior Cup och det kunde man göra utan några större problem. 4-0 skrevs siffrorna till.

United fick också en kanonstart när William Keane kan ge United ledningen redan efter 90 sekunders spel när Varela slår ett inlägg som Keane tar emot, vänder om och slår in den lågt innan målvakten hunnit ned.

Efter det får vi se en kavalkad av missade målchanser, främst från Zahas sida och 1-0-ledningen står sig halvleken ut.

Tidigt i andra halvlek utökar Januzaj på Uniteds ledning till 2-0 när han bryter in från högerkanten och skjuter stenhårt i första krysset. Endast två minuter senare gör United 3-0 när Januzaj slår en snabb hörna till Zaha som bryter in och skjuter ett lågt skott som målvakten är chanslös på.

United fortsätter att vara helt överlägsna, men slår av på takten lite. Man nöjer sig mest med att äga boll. Men när tre minuter återstår så bryter Lawrence högt uppe och Cole är snabb med att ta vara på kontringen och skjuter hårt och lågt vid målvaktens bortre stolpe och 4-0 är ett faktum.

Sett över 90 minuter är United helt överlägsna och främst Januzaj och Zaha hade stundtals lekstuga mot Boltonförsvaret. En dag som denna gör alla en bra match men Januzaj och Zaha är två som verkligen sticker ut och visar att de inte ska spela på den här nivån.

Bolton Reserver – Manchester United Reserver 0-4

Uniteds mål: W.Keane (2), Januzaj (51), Zaha (53), Cole (87)
United: Amos – Varela, M.Keane, Thorpe, Fabio – Zaha (Barmby 80), Ekangamene, Cole, James; Januzaj (Blackett 60) – W.Keane (Lawrence 70)