Påminnelse: Supporterträff i Göteborg imorgon

Muss West kallar till supporterträff på Glenn Sportsbar på Friggagatan i Göteborg den 5 oktober. Supporterträffen äger rum i samband med Uniteds bortamatch mot Sunderland.

Plats: Glenn Sportsbar, Friggagatan 9
Dag: Lördagen den 5 oktober
Tid: Samling klockan 17.30
Match: Sunderland – Manchester United
Övrig aktivitet: Vi lägger en 20:a och tippar matchen
Anmälan: Ingen anmälan bara att dyka upp
Övrigt: Tobias (Påsen) & Berra är på plats

Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS