Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 13/14 – vecka 40

Ryan Tunnicliffe spelade 72 minuter när Ipswich spelade 4-4 borta mot Derby. Ipswich ledde med 4-1, och med 4-3 när Tunnicliffe blev utbytt. På den tiden hann Tunnicliffe dra på sig ett gult kort. Spelade sedan 90 minuter när Ipswich spelade 1-1 borta mot Sheffield Wednesday.

Angelo Henriquez gjorde två av Zaragozas mål när de slog Mallorca med 4-2 på bortaplan.

Davide Petrucci spelade endast fem minuter på slutet när Antwerp spelade 1-1.

Nick Powell gjorde två mål när Wigan slog Maripor med 3-1 på hemmaplan i Europa League. 1-0-målet var en tavla av målvakten som boxade bollen rakt upp i luften och Powell – som spelade forward – nickade in bollen i öppet mål. Det sista, dvs 3-1-målet, var ett litet solonummer där han drev förbi två spelare och avslutade lågt vid stolpen. Spelade sedan hela matchen när Wigan vände och vann med 2-1 hemma mot Blackburn.

Marnick Vermijl spelade hela matchen när NEC förlorade med 4-3 mot Go Ahead Eagles.

Bebe spelade 73 minuter när Pacos de Ferreira förlorade med 2-1 mot Gil Vicente. Det stod 2-0 när Bebe byttes ut.

Jesse Lingard spelade hela matchen när Birmingham slog Millwall med 4-0. Lingard gjorde ett av målen, men missade också en straff vid ställningen 0-0. Spelade också hela matchen mot Bolton, men där blev det förlust med 1-2.

Federico Macheda spelade 90 minuter när hans Doncaster förlorade med 2-0o hemma mot serieledande Burnley. Macheda drog på sig ett gult kort i matchens första halvlek. Spelade sedan 75 minuter för Doncaster när de slog Leicester med 1-0. Macheda blev mållös men ordnade fram hörnan som Doncaster sedermera avgjorde på.