Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Southampton

United gick mot seger sedan Robin van Persie hade gett laget ledningen. Southampton skulle dock kvittera genom Lallana på hörna i slutet av matchen.

Det blev således ett nytt poängtapp för United och avståndet till toppen växer. David Moyes har onekligen inte fått någon bra start på sin karriär som Unitedmanager.

Mot Southampton tycktes United dock kontrollera händelserna, även om motståndarna hade mycket boll. Förutom Van Persies mål, som kom på retur sedan Januzaj friställt Rooney, hade United två bollar i trävirket och fick dessutom ett mål bortdömt. Southampton sköt förvisso många skott men de som träffade mål stoppades tämligen enkelt av De Gea. United blev dock ängsliga i slutet och backade hem och då kunde gästerna trycka in kvitteringen på hörna. Tungt. Väldigt tungt.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”144″]


Adnan Januzaj tog, föga överraskande, en storseger i omröstningen efter matchen mot Sunderland. Januzaj sprang iväg med 83 procent av rösterna. Andraplacerade De Gea fick 5 procent medan Jones och Rooney delade tredjeplatsen med 3 procent vardera.

Res med oss till Manchester!