Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Oavgjort för U21 i Fletchers comeback

U21 spelade under måndagskvällen 2-2 hemma mot Fulham i en match där Darren Fletcher gjorde en efterlängtad comeback.

Med Darren Fletcher på planen och David Beckham på läktaren blev vi tittare sannerligen inte besvikna. Även spelet på planen höll hög kvalitet från båda lagen. Fulham var dock det lag som tog ledningen efter 36 minuter genom Moussa Dembele (!), ingen relation till den före detta Fulhamspelaren som numera är i Tottenham.

I andra halvlek utökar Fulham till 2-0 genom svensken Tankovic. Det blev en väckarklocka för United som reducerar när William Keane är framme men som till slut renderar i ett självmål. United trycker på och skapar många bra chanser men bollen vill inte in.

United ser ut att gå mot en förlust mot det obesegrade Fulham men i 87e minuten kvitterar Michael Keane genom en riktig kanon från 25 meter. United trycker på ännu mer i slutminuterna men laget vaknade för sent och matchen slutar 2-2.

Fletcher gjorde en klart godkänd comeback och hans passningsspel såg mycket bra ut. I övrigt var det en bra match mellan två bra lag, där första halvlek inte bjöd på många målchanser medan andra halvlek blev desto öppnare.

Manchester United U21 – Fulham U21 2-2 (0-1)

Uniteds mål: Arthurworrey (og 59), M.Keane (87)
United: Johnstone – Varela, Thorpe, M.Keane, Blackett – Cole, Ekangamene (Janko 68), D.Fletcher (Rothwell 67), James, Lawrence – W.Keane