Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Real Sociedad

United åkte till San Sebastian och spelade 0-0 mot Real Sociedad i en match som man borde ha vunnit.

Efter en trist första halvlek vaknade matchen till liv i den andra. Kagawa spelade fram till Hernandez som fick öppet mål men sköt över. En stund serverades Van Persie med ett öppet mål av Young, Van Persie sköt dock, ur halvdålig vinkel, i stolpen med högerfoten. Ytterligare en stund senare ramlade Young i straffområdet efter kontakt med en brutal vindpust. Domaren blåste, obegripligt nog, straff. Van Persie tog hand om straffen och sköt den stenhårt i stolpen. På övertid blev Fellaini utvisad sedan han fått sitt andra gula kort.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”149″]


Wayne Rooney blev bästa spelare mot Fulham med 39 procent av rösterna. Januzaj tvåa med 25 procent och Valencia trea med 18 procent.