LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 45

Ryan Tunnicliffe spelade hela matchen när Ipswich tog en tung bortaseger mot topplaget Blackpool med 3-2.

Angelo Henriquez spelade 71 minuter innan han blev utbytt mot Numancia. Innan det hade Henriquez gett Zaragoza ledningen med 1-0, men efter bytet vände Numancia och vann med 2-1.

Davide Petrucci fick ingen speltid i Royal Antwerps match som vanns med 2-1 mot White Star Brullex.

Nick Powell började på bänken i Europa League-mötet med Rubin Kazan på bortaplan. Powell kom in efter en timmes spel vid underläge 1-0 men det hjälpte föga och matchen slutade 1-0 till ryssarna. Spelade sedan hela matchen när Wigan slog Yeovil på bortaplan med 1-0.

Marnick Vermijl spelade hela matchen när NEC förlorade mot Ajax med 3-0.

Bebe och hans Pacos Ferreira var spellediga i veckan.

Jesse Lingard spelade 83 minuter när Birmingham slog Huddersfield pÃ¥ bortaplan med 3-1. Lingard var starkt involverad i segern och assisterade till tvÃ¥ av mÃ¥len – ett pÃ¥ hörna och en frispark. Blev sedan utbytt med tio minuter kvar.

Federico Macheda är för tillfälet skadad och tillbaka i Manchester för rehabilitering.

Tyler Blackett fick, trots sin fina insats senast, starta på bänken och då förlorade Blackpool med 3-2 hemma mot Ipswich. Blackett blev kvar på bänken matchen igenom.