Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Bayer Leverkusen – United

Startelvorna för kvällens Champions League-match i Leverkusen mellan Bayer Leverkusen och Manchester United är nu presenterade. I United noterar vi att Kagawa ser ut att få chansen i sin favoritposition, som släpande anfallare bakom Rooney.

Vi noterar också att Phil Jones är tillbaka i laget efter skada och han spelar på mittfältet tillsammans med Ryan Giggs. Nani får chansen i startelvan som vänsterytter, medan Antonio Valencia som vanligt tar hand om högerkanten.

Backlinjen är oförändrad jämfört med matchen mot Cardiff. Rafael da Silva är på nytt utanför truppen, vilket vi förutsätter beror på en skada.

Adnan Januzaj får vänta ytterligare på sin Champions League-debut då han inte är med i dagens trupp.

United behöver en seger för att säkra avancemang till slutspelet. Även ett oavgjort resultat kan räcka, men då krävs att Shakhtar förlorar hemma mot Sociedad, vilket får anses vara föga troligt. Även vid en förlust kommer United dock i alla omständigheter att ha avgörandet i egna händer inför den sista gruppspelsmatchen, då United tar emot Shakhtar.

Manchester United

De Gea
Smalling, Ferdinand, Evans, Evra
Valencia, Jones, Giggs, Nani
Kagawa, Rooney

Avbytare: Lindegaard, Buttner, Anderson, Young, Cleverley, Hernandez, Welbeck

Bayer Leverkusen: Leno; Donati, Spahic, Toprak, Can; Reinartz, Bender, Rolfes; Castro, Kiessling, Son
Avbytare: Lomb, Stafylidis, Wollscheid, Hegeler, Kohr, Derdiyok, Kruse

Domare: Svein Oddvar Moen (Norge)

Matchen sparkar igång 20.45 och visas på Viasat Sport (HD) och Viaplay.