LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 48

Ryan Tunnicliffe spelade hela matchen när Ipswich slog Charlton med 1-0 på bortaplan.

Angelo Henriquez spelade hela matchen när Zaragoza vann med 1-0 över Las Palmas.

Davide Petrucci började på bänken men kom in med 20 minuter kvar i förlustmatchen mot Eendracht Aalst. Antwerp förlorade med 1-0.

Nick Powell spelade hela matchen när Wigan förlorade hemma mot Zulte i Europa League med 1-2. Spelade sedan hela matchen mot Derby på hemmaplan, det blev dock förlust med 1-3 för Powells Wigan där huvudpersonen själv gjorde Wigans enda mål. Powell drog även på sig ett gult kort, efter endast en minut vilket inte kan vara vanligt i The Championship.

Marnick Vermijl och hans NEC tog en viktig seger i botten när de slog AZ Alkmaar med 3-2 på hemmaplan. Vermijl gjorde faktiskt matchens första mål och bidrog således starkt till att NEC kunde ta alla tre poäng. Det var för övrigt Vermijls första mål på a-lagsnivå.

Bebe fick chansen i Europa League-mötet med Fiorentina men blev utbytt efter en timmes spel. Matchen slutade 0-0. Startade sedan på bänken i bortamötet med Sporting, men Bebe kom in med 12 minuter kvar och underläge 3-0. Matchen slutade till slut 4-0.

Jesse Lingard spelade hela matchen när Birmingham slog Barsnley med 3-0 på bortaplan. Lingard gjorde inga poäng men likväl en bra match. Barnsleys manager fick för övrigt sparken efter matchen.

Federico Macheda spelade hela matchen när Doncaster tog en imponerande hemmaseger över QPR när man vann med 2-1.

Tyler Blackett fortsätter att imponera och bidrog med en assist i Blackpools 2-0-seger över Sheffield Wednesday. Blackett spelade hela matchen. Även Wednesdays manager fick sparken efter matchen.

Ben Amos släppte in tre mål när Carlisle förlorade med 3-1 borta mot Swindon.

Michael Keane satt på bänken hela matchen när Derby slog Wigan på bortaplan med 3-1.

Will Keane startade men blev utbytt i paus till förmån för Grant Holt vid underläge 0-3. Matchen slutade till slut 1-3. Wigans manager Owen Coyle fick för övrigt sparken efter matchen.

Tom Lawrence kom in med en halvtimme kvar, vid underläge 1-0 mot Swindon, men matchen slutade med en 3-1-förlust och Lawrence var inte involverad i Carlisles mål.