LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 49

Ryan Tunnicliffe startade på bänken i Ipswich vinstmatch mot Blackburn. Ipswich vann med 3-1 och Tunnicliffe hoppade in på stopptid för att döda tid. Spelade sedan hela matchen i lördags när Ipswich slog Huddersfield med 2-1.

Angelo Henriquez spelade 77 minuter i mötet med Cordoba. Ställningen var 1-1 när Henriquez gick ut och Zaragoza kunde till slut vinna med 2-1 efter ett övertidsmål.

Davide Petrucci började på bänken men kom in mot slutet av matchen mot Heist när Royal Antwerp ledde med 2-0. Kort därefter utökade Antwerp ledningen till 3-0 genom just Petrucci. Det var hans första mål i klubben.

Nick Powell startade men blev utbytt tio minuter in i andra halvleken när Wigan mötte Millwall. Wigan låg då under med 1-0 och förlorade sedermera med 2-1.

Marnick Vermijl spelade hela matchen när NEC förlorade med 2-0 mot Utrecht.

Bebe spelade 65 minuter innan han blev utbytt när hans Pacos de Ferreira förlorade med 3-0 mot Estoril.

Jesse Lingard spelade 85 minuter när Birmingham spelade 1-1 hemma mot Doncaster. Spelade sedan hela matchen i 2-2-mötet med Middlesbrough.

Federico Macheda spelade hela matchen när Doncaster spelade 1-1 borta mot Birmingham. Spelade sedan 71 minuter när Doncaster förlorade mot Bolton med 3-0.

Tyler Blackett var förpassad till bänken när Blackpool föll mot Yeovil på bortaplan med 1-0. Blackett var kvar på bänken matchen igenom. Spelade sedan hela matchen mot Derby när Blackpool föll med hela 5-1. Noterbart var att Blackpool fick två utvisningar i matchen.

Ben Amos var inte involverad i Carlisles FA-cupmöte med Brentford. Gissningsvis på grund av ett avtal med United.

Michael Keane Hoppade in sista kvarten i Derbys storseger över Blackpool. Keane var även involverad i Derbys femte mål när hans nick räddades av målvakten som släppte retur och en Derbyspelare kunde trycka in mål nummer fem.

Will Keane satt på bänken hela matchen när Wigan förlorade mot Millwall med 2-1.

Tom Lawrence spelade en timme innan han blev utbytt i Carlisles vinstmatch över Brentford i FA-cupen.