Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Växjö den 28 december

Muss Växjö kallar till supporterträff på Stars And Stripes, den 28 december. Den senaste planerade träffen tvingades man tyvärr ställa in men nu görs det alltså ett nytt försök. Träffen sker i samband med Uniteds bortamatch mot Norwich och uppladdningen börjar en timme innan match, klockan tre.

Plats: Stars And Stripes, Växjö
Dag: Lördagen den 28 december
Tid: Samling från klockan 15.00
Match: Norwich – Manchester United
Övrig aktivitet: Vi tippar matchen
Anmälan: Ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp

Väl mött önskar Petter!


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.