Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Spelarna visade karaktär

United vände som bekant ett 0-2 underläge till en 3-2 seger på KC Stadium igår, mot ett Hull som endast förlorat en match på hemmaplan denna säsong. Moyes var inte allt för nöjd med inledningen, men är nöjd över att man lyckades vända på det sättet som man gjorde. Segern innebar att man hänger med lagen i toppen, och nu när både Tottenham och Everton tappade poäng har man en mer realistisk chans att klättra ett par placeringar till.

“Vi började inte matchen bra, men en eloge till spelarna att de kämpade sig tillbaka”.

Var det karaktär som gjorde att laget tog sig tillbaka?

“Jag tror att det är det Manchester United är kapabla att göra, och vad de har varit kapabla till över åren”.

“Vi spelade tillräckligt bra efter det [att Hull gjort de två första målen] att göra mål och att skapa målchanser. Det var lite kaos de sista fem minuterna, men jag tar absolut det efter att ha legat under med 0-2 i början av matchen”.

“Spelarna visade god karaktär genom att ta sig tillbaka”.

Tack vare dagens seger så närmar sig United lagen över sig, och tog en placering mot Tottenham. Moyes är självklart nöjd med detta, men samtidigt vill han behålla spelarna fokuserade då det är en lång väg kvar att gå.

“Vi har långt kvar att gå. Det enda vi kan göra i nuläget är att försöka hänga på lagen som vi har över oss”.

“Vi måste vinna en hel del matcher från och med nu fram tills säsongsavslutningen, men spelarna försöker verkligen och jag tror att vi kan göra det [utmana ligatoppen] och det är det vi kommer att försöka göra”.

Valencia åkte på en onödig utvisning i 90:e minuten när han sparkade bort en boll. Moyes tycker att utvisningen var onödig, men tycker ända att man har spelare som kan täcka upp högerbacksplatsen trots Rafaels skada.

“Det var något som han [Valencia] inte borde ha gjort. Vi har spelare som kan täcka upp, då vi har en stor trupp, och förhoppningsvis är vi alla redo att köra igen mot Norwich på lördag”.

Bruce: Vi gjorde för många misstag

Den gamle United-legenden Steve Bruce grämer sig över de misstag som ledde till att Hull tappade ledningen och poängen mot United, men är trots allt nöjd med lagets insats.

“Vi försöker att inte ge bort någonting, men idag så gör vi tyvärr för många misstag [som kostar oss segern]”.

“Vi gjorde grundläggande misstag och plötsligt är det inte din dag längre, trots att det kunde ha blivit det då vi hade möjligheterna och försöken”.

“Vi fick en alldeles utmärkt start på matchen, men vi behövde behålla bollen inom laget bättre. En eloge till spelarna dock, vi försökte och en annan dag hade vi kanske kommit undan med det”.


Källa: SkySports.com