LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 52

Ryan Tunnicliffe spelade hela matchen när hans Ipswich slog Doncaster med 3-0. Gjorde detsamma när Ipswich spelade 1-1 borta mot Bournemouth.

Angelo Henriquez och hans Zaragoza var spellediga.

Davide Petrucci och hans Royal Antwerp var spellediga.

Nick Powell missade matchen mot Birmingham Рsom slutade 0-0 Рp̴ grund av en skada. Spelade sedan hela matchen mot Burnley i en match som ocks̴ slutade 0-0. Powell drog dessutom p̴ sig en varning.

Marnick Vermijl och hans NEC var spellediga.

Bebe och hans Pacos Ferreira förlorade mot Rio Ave i gruppspelet i den portugisiska cupen. Bebe hoppade in efter en timmes spel men det blev förlust med 2-0.

Jesse Lingard startade men blev utvisad efter en ful tackling mot Wigans Jordi Gomez. Lingard var irriterad efter att inte ha fått med sig en frispark i momentet innan. Var sedan, förstås, avstängd i segermatchen mot Blackburn.

Federico Macheda spelade 53 minuter när hans Doncaster förlorade med 0-3 mot Ipswich. Macheda fick chansen från start mot Millwall, men i den mållösa matchen blev han utbytt med 25 minuter kvar.

Tyler Blackett satt på bänken matchen igenom mot Leeds och gjorde det samma när Blackpool förlorade hemma mot Brighton med 1-0. Blackpool var länge med i absoluta toppen, men har nu sämst form i ligan.

Ben Amos stod hela matchen när Carlisle förlorade med 0-1 mot Preston. Gjorde detsamma när Peterborough besegrades med 2-1.

Michael Keane spelade hela matchen i mittförsvaret när Derby spelade 1-1 mot Huddersfield. Spelade även hela matchen när Derby vann med 2-1 mot Barnsley.

Will Keane kom in efter 72 minuter när Wigan spelade 0-0 mot Birmingham. Var inte med, varken från start eller på bänken, när Wigan spelade 0-0 hemma mot Burnley.

Tom Lawrence spelade hela matchen när Carlisle förlorade med 0-1 mot Preston. Gjorde detsamma när Peterborough besegrades på hemmaplan med 2-1.