Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Moyes: Vi kan bara skylla på oss själva

Efter matchen mot Chelsea så har David Moyes fått frågor om titelracet, övergångar samt matchen. Som vanligt svarar han så diplomatiskt men samtidigt mystiskt om framtiden.

När Moyes får frågan om vilka spelare som kan tänkas komma in under transferfönstret svarar han som följande:

”Klubben vet exakt vad vi vill göra och åt vilket håll vi ska gå, när det gäller spelare vi vill ta till klubben och flertalet av dessa är inte tillgängliga i detta transferfönster. Om vi kunde få in någon av dem skulle vi göra det, vi försöker men som många vet är det svårt [i Januarifönstret]”

Han fortsätter:
”Klubben har alltid sagt att den är långsiktig, vi vet att det finns ett jobb att sköta och vi vet vilka typer av spelare som vi vill ha och vi vill ha dem nu, men troligtvis så blir det inte så”

Lagets chans att vinna ligan har han inte gett upp:
”Den är långt borta, vi kommer aldrig säga att den är borta och vi kommer att göra vårt bästa för att komma tillbaka och det enda vi kan göra är att försöka vinna nästa match och det är det vi kommer att försöka”.

Om dagens förlustmatch säger skotten:
”Jag tyckte att vi spelade ganska bra i perioder, speciellt i första halvlek men vi lyckades inte gå igenom det. Vi behövde någon som tog tillvara på någon utav sina chanser”, och avslutar ”Vi kan endast skylla på oss själva, inte på någon annan”.

Mourinho: Uniteds titelchanser är borta

Direkt efter matchen fick Chelseas tränare frågan om Uniteds möjlighet att vinna ligan, och han svarade på sitt vanliga psykande sätt:
”Man United är Man United, matematiskt sett är det möjligt, men det är svårt”, och fortsätter ”För dem är det kampen om fjärdeplatsen som gäller vilket jag tror att de kan klara. Det är svårt, men med den stoltheten och traditionen kommer de att slåss och förhoppningsvis kommer de att vinna mot de andra utmanarna då vi inte spelar mot dem i serien.”

Mourinho ger även sin syn på söndagens match:
”Det viktigaste idag var tre poäng,” säger han och avslutar: ”Det var en väldigt svår match idag, en match där det är för hårt för dem att ligga under med 2-0 i halvtid. De började bättre än oss, de var starkare än oss i början och vi gjorde vårt första mål utan att ha matchen under kontroll och när vi gjorde det andra målet så blev det för svårt för dem”.


Källa: SkySports.com