Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 13/14 – vecka 3

Ryan Tunnicliffe spelade hela matchen när Ipswich åkte ur FA-cupen efter förlust 3-2 borta mot Preston. Tunnicliffe var involverad i flera av Ipswich chanser, men gjorde varken mål eller assist. Spelade sedan hela matchen när Ipswich förlorade borta mot Millwall med 1-0.

Angelo Henriquez var tillbaka i truppen men inledde matchen på bänken. Henriquez blev sedan inbytt med tio minuter kvar och ställningen 0-0 vilket matchen också slutade.

Nick Powell startade matchen på bänken i omspelet borta mot MK Dons i FA-cupen. Powell kom in i minut 72 vid underläge 1-0. Powell kvitterade sedan efter 79 minuter och avgjorde sedan matchen i förlängningen när han gjorde 2-1 endast två minuter in i förlängningen. Wigan vann till slut med 3-1. Powell spelade sedan hela matchen borta mot Doncaster, men det blev en tung dag för Powell och Wigan då det blev förlust med 3-0.

Marnick Vermijl spelade hela matchen när NEC slog Den Haag med 3-1 på hemmaplan. Vermijl gjorde det viktiga 2-1-målet.

Bebe spelade hela matchen borta mot Braga. Matchen slutade 1-1 och det var Bebe som gjorde kvitteringsmålet med 20 minuter kvar.

Michael Keane satt på bänken matchen igenom när Derby slog Brighton med 1-0 på hemmaplan.

Tom Lawrence spelade hela matchen när Carlisle förlorade med 4-2 på hemmaplan mot Colchester.