Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: United – Sunderland

Det är dags för United och Sunderland att göra upp om vilka som ska få möta city i ligacupfinalen den 2 mars. Startelvorna är nu officiella och vi noterar att Shinji Kagawa, Javier Hernandez och Darren Fletcher startar för United. Robin van Persie och Wayne Rooney saknas dock på nytt.

United startar förstås med David de Gea i mål. I backlinjen går Alexander Buttner in som vänsterback, vilket betyder att Patrice Evra, som har haft skadekänningar på sistone, börjar på bänken. Rafael da Silva startar som högerback medan Chris Smalling startar bredvid Jonny Evans i mittförsvaret.

På mittfältet startar Michael Carrick bredvid Fletcher.

Uniteds offensiv består av Hernandez och Kagawa tillsammans med Adnan Januzaj och Danny Welbeck. Exakt hur David Moyes formerar laget återstår att se men min gissning är att Januzaj och Kagawa spelar på kanterna.

Sunderland vann den första matchen med 2-1, vilket betyder att United behöver vinna med två mål för att säkra avancemang. Om United vinner med ett mål går matchen till förlängning. Först efter förlängningens 30 minuter räknas bortamål som en avgörande faktor.

Manchester United

De Gea
Rafael, Smalling, Evans, Buttner
Januzaj, Carrick, Fletcher, Kagawa
Welbeck, Hernandez

Avbytare: Lindegaard, Evra, Jones, Cleverley, Giggs, Young, Valencia

Sunderland: Mannone, Bardsley, Alonso, Brown, O’Shea, Cattermole, Colback, Ki, Johnson, Borini, Fletcher
Avbytare: Ustari, Larsson, Gardner, Celustka, Altidore, Giaccherini, Vergini

Domare: Lee Mason

Matchen sparkar igång 20.45 och visas på TV10 och Viaplay.

COME ON UNITED!