Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Marsmatcherna spikade

Äntligen har så tevebolagen och andra intressenter sagt sitt och spelschemat för mars månad i Premier League är nu bekräftat.

Uniteds matcher i mars

  • Lördag 8/3, 13.45: West Brom (b, PL)
  • Söndag 16/3, 14.30: Liverpool (h, PL)
  • Onsdag 19/3, 20.45: Olympiacos (h, CL)
  • Lördag 22/3, 18.30: West Ham (b, PL)
  • Tisdag 25/3, 20.45: Manchester city (h, PL)
  • Lördag 29/3, 13.45: Aston Villa (h, PL)

Fullständigt spelschema »

Av störst intresse är förmodligen Uniteds hemmamatch mot Manchester city. Den skulle egentligen ha gått av stapeln första helgen i mars men då city gick till final i ligacupen fungerade inte detta. Matchen kommer nu istället att spelas tisdagen den 25 mars med avspark 20.45.

I övrigt har samtliga Uniteds matcher i mars valts ut för tevesändning i England, vilket betyder att det inte blir någon klassisk fyramatch för Uniteds del. Trist för traditionalisterna men positivt för de svenska supportrarna då det garanterar att matcherna kommer att tevesändas.

Uniteds hemmamatch mot Liverpool flyttas till söndagen den 16 mars. Tämligen märkligt kan tyckas då United möter Olympiacos i Champions League onsdagen efter.

I övrigt blir det lördagsmatcher och endast en bekräftad speltid för bortamatcherna mot West Brom och West Ham samt hemmamatchen mot Aston Villa.

I nuläget finns det inga förbehåll mot någon av matcherna utan spelschemat kan anses vara bekräftat till och med mars månad. Vi räknar med att aprilmatcherna kommer att spikas i mitten av februari.


Källa: Manutd.com