Supporterresor: Platser till city

P.g.a att matchen mot Manchester city flyttades fram till den 25/3 så har vi nu ett begränsat antal platser över på denna resa.
Vid intresse så mejla ert / era namn, adress, medlemsnummer och mobiltelefonnummer till muss.resor@gmail.com, ange också vilket boendealternativ samt. vilka 2 nätter ni tänkt stanna. Som vanligt så gäller det att man måste vara medlem för att få åka med.

Senast tisdag kväll kl. 21.00 vill vi ha din anmälan.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS